Kвинтесенция на лаконичността

Тонално средство и хидратант. Поздравяваме ви. Вашият макиаж е готов

Свобoда Сидерова 05 June 2016

Gucci

Акцентът при минималистичния макиаж е съвършената кожа. Никакви smoke, а още по-малко контуринг не могат да подчертаят красотата на лицето като нея. Ако се чувствате „голи“, позволен е още един миниакцент – вежди или мигли.

маестро, пак ли вие? Тоналният флуид Maestro Glow SPF 30 на Giorgio Armani нарушава всички познати правила. Също като предшественика си Maestro двуфазният еликсир не съдържа вода, а масла, които се разгръщат във времето като ароматна пирамида. В базата подхранващите кайсия, пасифлора и оризови трици нормализират липидния баланс и укрепват защитната бариера. Високата им концентрация не означава мазен блясък. Благодарение на технология на NASA излишният себум се абсорбира. Формулата се плъзга също като коприна, докато летливите масла от върха и сърцето не се изпарят, правейки кожата красива. Истинска бюти еротика. С нея забравяте, че трябва да почистите лицето вечер.

BB Skin Detox SPF 25 на Clarins Глътка свеж въздух във фина текстура. ВВ флуидът с ефект на детокс е новият помощник на уморената кожа, която мечтае за лекота. Докато екстракт от семена на ацерола стимулира насищането й с кислород, екстракт от ливадно орехче нормализира баланса на микрофлората й, нейните ин и ян.

Wonderful на Sephora Кушонът (в превод от френски възглавница) е нова дума в „азбуката“ на тоналните средства. Отличителната му черта е порест спонж, пропит с течен фон дьо тен и поставен в компактен формат. Сред плюсовете му са естествено покритие и свежа и сияеща кожа (хиалуронова киселина и екстракт от албиция).

Touche Eclat Le Teint на YSL Култовото сияние на легендарния коректор писалка Touche Eclat е въплътено в обновения фон дьо тен против признаците на умора. Ефектът на 8 часа разкрасяващ сън в една капка се дължи на екстракт от рускус (премахва сенките и прогонва сивотата) и витамин Е (защитава от свободните радикали).

Miracle Match на Max Factor Фон дьо тенът сбъдва мечтата за здравословен тен с естествен блясък. Средно покривният ефект и прозрачната ефирност са за сметка на намаления брой пудрени частици и добавените прозрачни сфери. Формулата с 40% кремообразни съставки (глицерин, витамин Е…) подхранва и хидратира.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР