Във фестивален ритъм, част IV

Чуйте музикалната селекция на Сантра - специално за EVA и колекцията #HMLovesCoachella

16 April 2016

Сантра е облечена с модели от колекцията H&M loves Coachella 2016

Снимка: Светослав Караджов

Шведският бранд H&M отново се съюзява със световноизвестния музикален фестивал Coachella Valley Music and Arts Festival, създавайки съвместната стрийт колекция за момичета и момчета #HMLovesCoachella. Вдъхновена от идеята за приключенията по време на път и заредена с неподправена лекота и чувство на принадлежност, колекцията вече е в магазините на марката у нас, както и онлайн. А докато очакваме старта на фестивалния сезон, поканихме няколко млади изпълнители да изразят с музика вдъхновението си от сцената на Coachella.

Последният ни гост няма нужда от представяне - гласът и визията й са лесноразпознаваеми, а в кариерата й до момента има не един хит и множество успешни колаборации с други български артисти. Чуйте музикалната селекция на Сантра подбрана специално за EVA и #HMLovesCoachella, и вижте какво още ни сподели тя за музиката, фестивалите и предстоящото лято.

Музикални фестивали или клубни концерти предпочиташ?

Честно казано, май предпочитам по-интимните преживявания що се отнася до музиката на живо. Може би точно защото съм музикант. За мен интимното усещане за музиката идва от преживяването със самия себе си, докато фестивалите са по-скоро социално преживяване и предразполагат да се сближиш с хората около теб. В което няма нищо лошо, разбира се, но когато се отнася до музика имам по-специално отношение. Затова и предпочитам по-камерния вариант на живите изпълнения.

Последният концерт, който те впечатли?

Наисина много се изкефих на концерта на Джейми Уун в Sofia Live Club. Харесвам изключително много не само музиката му, но и самото му отношение към музиката. Представянето на парчетата също беше много готино и като цяло - беше наистина добър момент.

Коя е перфектната сцена, на която ти самата би излязла?

Голяма сцена с много хубаво озвучаване. Ако може да е перфектно, най-добре ще е.

Какво да очакваме от теб това лято?

Съвсем скоро ще излезе новото ми лятно парче. В момента го подготвям и също предстои да снимаме видеото към него. Ако всичко е наред, вероятно ще го представим в началото на май. Иначе лятото ще бъде с редовната програма – пътувания и различни участия. Подготвям и един специален проект, много готин и емоционален, с един изненадващ изпълнител. Ще бъдем доста интересна комбинация, а песента е наистина страхотна – нещо, което рядко казвам за свои песни. Нея обаче ще чуете през септември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР