Всичко ще се сбъдне

Парфюмеристите са занимават с... гледане на карти. В несвойствената работа няма нищо за чудене. Както и преди, уханията притежават магическа сила

Свобoда Сидерова 13 April 2016

Далечни пътешествия

Ambre Eternel на Guerlain отвежда сетивата в сърцето на Близкия изток. Тиери Васер, „нос“ и пътешественик, поднася собствена интерпретация на сива амбра от кашалот. Провокиран от пикантни нотки на кориандър и кардамон, акордът плавно преминава в портокалов цвят и кожа. Кехлибарената симфония, фина игра между деликатност и страст, носи отпечатък на тайна. Omnia Paraiba на Bvlgari открива чудесата на Бразилия, тропически рай с опустошителна еклектика. Нямащ нищо общо с конвенционалните кодове, олфактивният фюжън крие трофеи на флората – горчив портокал от остров Кюрасао, маракуя, гардения и какаови зърна. В ритъма на природната пищност танцувате, сякаш ходите по брега на морето.

Нова любов

Настроени сте за лек флирт. Помислете пак, особено ако – също като Chloe – си падате по романтиката. Флаконът катинар на Love Story напомня символа на влюбените по целия свят, а съдържанието – на любовна история, която не може да се изрази с думи. Тя може да се носи само в сърцето или да се трансформира в цветна композиция: портокалов цвят, латинка и зелени нотки. „Заспали чувства в мен недей събужда“ – се пее в една градска песен. Може би контрастът между хладните нотки на цитруси и влажни листа на виолетка и топлите на наситена амброва вода и пленителна ванилия в Eau de Cartier ще разгори отново тлеещите въгленчета.

Забавления нонстоп

Време е да се отдадете истински – необмислено и неудържимо. Синоним на нова зависимост, Black Opium EDT на YSL оплита в мрежата си бавно и сладко. Първоначално ви пленяват касис и круша. Рязък сигнал от мандарина и... пропадате в искряща бездна от чай от жасмин и портокалов цвят. От унеса на първото вдишване ви изваждат кафеени зърна, обгърнати от бял мускус. Нови времена, нови нрави. 212 VIP Wild Party на Carolina Herrera e посветен на наситения нощен живот на Ню Йорк, изобилстващ от частни партита, спонтанни запознанства и неприлични танци. Харизматични, импулсивни и изразителни, нотките на грейпфрут, ананас, портокалов цвят и орхидея са новият VIP подпис на женствеността.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР