За онази вечер, в която Хенри Кавил обикалял гол хотела

eva.bg 24 March 2016

Снимка: getty images/guliver

Интересна случка разказа Хенри Кавил по време на участието си в тв шоуто на Сет Майерс. 32-годишният актьор пристигнал в Лос Анджелис, за да се срещне с режисьора на „Човек от стомана“ Зак Снайдър.

„Оставих багажа си в хотела, отидох на вечеря с агента ми и след това директно си легнах, защото часовата разлика буквално ме нокаутира. В един момент обаче се събудих от трясъка на затворилата се врата на хотелската ми стая и в този момент осъзнах, че аз съм от външната страна и съм гол“, каза Кавил. Оказало се, че му се доходило до тоалетна и в просъница объркал вратите - вместо да влезе в банята, излязъл от хотелската стая. В този момент обаче се притеснил не толкова от факта, че е гол и не може да си влезе в стаята, а че много му се пикае. „Да си гол в коридора на хотела си е голям проблем, но аз имах неотложна нужда да отида до тоалетна и отчаяно започнах да мисля къде да се облекча. Започнах да се разхождам из коридора, да проверявам дали има саксии с цветя или по-закътани места. Но осъзнавах, че ще е много зле, ако ме хванат. Тогава реших да се кача на горните етажи, защото там имаше зона с басейн, спа и евентуално тоалетна. Качих се по пожарния изход“, продължава с разказа си Кавил.

В крайна сметка стигнал до въпросните помещения, но всичко било заключено и накрая актьорът се озовал на покрива, откъдето се и облекчил. „Почувствах се отново като дете“, заяви той с усмивка. След като проблемът с ходенето до тоалетна бил решен, останал другият – как да се прибере в стаята си и фактът, че е гол. Понеже не успял да измисли никакво спестяващо унижението решение, в крайна сметка минал гол през хотела, стигнал до рецепцията и му помогнали да се прибере.

Успял обаче да си вземе поука от цялата тази колкото комична, толкова и унизителна случка. „Сега преди да легна винаги барикадирам външната врата с някой стол, за да не я объркам с тази на банята.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР