Цветя и рози

С елемент на изненада

20 March 2016

1 Форма на гербер, успешни цветове. Ружът Cheek Pop на Clinique изгодно подчертава тена, придавайки естествена руменина. Необичайният дизайн конкурира технологията на изготвяне – изпичане на течност до пудра.

2 Сенки? Не са банални, ако става дума за палитрата Chocolate Bon Bons на Too Faced, алтернатива на книжните валентинки. Формулата с какао на прах, богата на антиоксиданти, й отрежда достойно място в „шоколадовия бар“ за очи.

3 Хубавото на скандала е, че почти винаги води до помиряване в леглото. Плодово-флоралният аромат Jeanne Lanvin Scandal е възхвала на мускусните артикулации на кожено-шипровия оригинал с неприличен туист (кайсия и круша).

4 За Диор цветята са най-великото божие творение след жените. Вдъхновен от пасторалния рай на градината на мосю в Гранвил и пролетния блясък, Питър Филипс ги култивира в озаряващата пудра Glowing Gardens Diorskin Nude Air.

5 Винаги трябва да има елемент на изненада. Конфети за вана или душ гел и пяна за вана с малки сърца от колекцията Be Atomic на Sephora са изпитана рецепта за разпалване на страстта. Шт! Каквото се случва в банята, остава там.

ТВОЯТ КОМЕНТАР