Лейди Гага за Marc Jacobs

20 February 2016

От началото на тази година Лейди Гага сякаш е навсякъде. Спечели „Златен глобус“, номинирана е за „Оскар“, брилянтно изпълнение на американския химн по време на най-голямото спортно събитие„Супербоул“, запомняща се изява на наградите „Грами“, а сега и разходка по модния подиум. Кино, спорт, музика, мода – Гага очевидно е една от най-актуалните звезди в момента.

Певицата с много таланти се разходи по модния подиум за ревюто на Marc Jacobs в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. И трябва да признаем, че тя идеално се вписваше в цялостната стилистика на ревюто. Всички модели, сред които бе и Кендъл Дженър, бяха с интересни прически в стил 20-те години на миналия век, с драматичен и силен черен грим и обувки с огромни платформи.

„Казах на Марк, че съм разочарована, че обувките не са още по-високи“, заяви бекстейдж Гага, която подобно на останалите модели се подготвяше в продължение на няколко часа за ревюто. Певицата разкри, че Марк Джейкъбс й се обадил точно преди да излезе да пее на наградите „Грами“, за да я покани да се включи в ревюто и тя мигновено приела.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР