25 минути я чакал да му каже „Да“

eva.bg 05 February 2016

Снимка: getty images/guliver

Амал доста е измъчила Джордж Клуни, преди да приеме предложението му за брак. Актьорът разказа подробно какво се е случило в онзи заветен ден през септември 2014 година, когато решил да й даде годежния пръстен.

„Паднах на колене и казах: „Не бих могъл да си представя да прекарам живота си без теб“. А тя не спираше да гледа ту пръстена, ту мен и да повтаря: „О, Господи!“ Понеже предварително бях подготвил плейлиста и знам на коя точно песен паднах на колене, знам и колко точно време ме държа тя в това положение – цели 25 минути! Най-накрая й казах: „Виж, надявам се да кажеш „да“, но наистина се нуждая от отговор, защото съм на 52 и съвсем скоро краката ми ще откажат“. При което тя каза: „О, да“ и в крайна сметка се получи много добре“, сподели Клуни.

Актьорът разкри още, че предложението за брак не било импулсивно, а детайлно планирано до последната минута: „Бях сготвил вечеря, тя тъкмо се беше върнала от Лондон. Всичко беше приготвено, знаех на коя песен от плейлистата да й предложа. И въпросната песен тъкмо наближи, когато тя стана от масата и отиде да мие чиниите – нещо, което никога не е правила преди. Успях да я върна и най-накрая изгасих свещта и казах: „Мисля, че запалката е в онази кутийка зад теб“. В кутийката се оказал пръстенът, а следващата част я знаете – 25 минути на колене.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР