На гости при Ирина Тенчева

04 February 2016

Снимка: Венцислава Василева

Ирина Тенчева, пиар специалистка и телевизионна водеща, ни посреща в къщата в подножието на Витоша, в която двамата с Иван Христов живеят. Нарича я „Вила Вилекула“ и привечер тя наистина се пълни с детски гласове. Но в късния делничен предиобед Самуил, синът на Ирина и Иван, който скоро ще стане на 10 месеца, е някъде на горния етаж, зает със своите бебешки работи, а трите по-големи деца са на училище, така че в къщата е тихо.

Как започва един нормален ден тук, защо Ирина държи всички да вечерят заедно, как се изхранва здравословно едно шестчленно семейство ден след ден и коя е любимата им храна – за всичко това и още много други неща си говорим с Ирина, докато тя ни приготвя кроасани по рецепта на баба й. Свикнала е да готви, докато около нея се въртят деца, мъж, приятели. Пълна е с истории, които да разказва, докато размесва тестото, докато го реже, завива и пече. „Баба ми Ирина беше Готвачката, другата баба – Милка, е Разказвачката. Аз съм се метнала и на двете“, казва Ирина.

Целия материал може да откриете във февруарския брой на EVA.

 

18 КОМЕНТАРА
18
Вихра
18 March 2016, 17:22

Що за гнусни коментари?

17
Ани
18 March 2016, 11:49

До #16:
Много е грозно от твоя страна да злепоставяш друга жена, само за да оправдаеш своето падение. Ако Иван не я е харесвал от самото начало, защо и е направил дете и е живял с нея? И не се ли съобразяваш, че това дете, което вече може да чете би прочело подлите ти изказваня, че Ава и любимата й майка са били нежелани, или смяташ, че ти можеш и това място да заемеш в сърцето й?!?
Но, когато теб те наричат по този начин, не ти е комфортно и веднага показваш нокти за да бъдеш идеалната за децата си. Щастие върху чуждото нещастие градиш. Хубаво си настройла бащата да е против Вихра, но ти защо го показвай публично?

16
Ирина Тенчева
10 March 2016, 14:49

Аз съм Ирина Тенчева.Момичета благодаря Ви за положителните коментари.За Вихра аз не съм и взела Иван.Иван не я харесваше отначало на тяхната връзка.Жена която не готви която изневерява (Вихра е била любовница на Тачо.Иван я разбра че му изневерява.Ходила е с Тихомир на колежка Венета Райкова ,а именно тя е разделила Тишо с Венета.Няма какво друго да кажа за Вихра.Ви е преценете.Аз имам до себе си мъж и деца които ме правят щастлива.

15
аз
29 February 2016, 06:41

Много хубава жена! Има няколко дежурни оплювкачки, които дже с едни и същи иречения се изказват и плюят. Явно мира не им дава Ирина. Да разъждавам ли кои са тези?

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР