Анди Макдауъл: „Научих си урока“

eva.bg 25 January 2016

Снимка: getty images/guliver

Анди Макдауъл си навлече гнева на почитателите си, след като имаше неблагоразумието да се оплаче, че вместо в първа класа, са я преместили и пътува в икономична. Причината била кучето й, за което била резервирала и платила предварително, както заяви актрисата.

„Помощ! Платих за първа класа, а те ме сложиха в икономична“, написа Макдауъл под селфи, което си е направила с част от пътниците във въпросната икономична класа. Изказването й предизвика вълна от иронични коментари от типа на „горката, сега ще трябва да пътува с простолюдието“ и т.н.

Въпреки неколкократните опити на звездата да обясни, че не са я разбрали правилно и всъщност се възмущава от лошото отношение на авиокомпанията, защото тя все пак си е платила билета за първа класа, никой не смекчи тона си спрямо нея.

Накрая Макдауъл явно се ядоса и написа: „Нямам проблеми да се возя в автобуса или в метрото, но когато си платил за първа класа, искаш да бъдеш именно там... Научих си обаче урока: никога не се оплаквай в Twitter, не плащай за първа класа в American Airlines, винаги показвай колко си благодарен... сега може ли да приключим темата и да продължим нататък.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР