Тя е Звездата на своето поколение

eva.bg 17 November 2015

Снимка: getty images/guliver

За 3-4 години Дженинифър Лорънс се утвърди като една от най-големите и търсени звезди, а сега става ясно, че тя направо доминира в Холивуд. 25-годишната носителка на „Оскар“ за втора поредна година бе обявена от Vulture.com за „водеща звезда на своето поколение“, тоест звездата с голямо З.

Сагата „Игрите на глада“, в която тя играе главната роля и чрез която всъщност стана световноизвестна, досега е донесла приходи от над 720 милиона паунда. Списание Forbes пък я постави начело на класацията за най-високоплатените актриси, печелейки 34 милиона паунда за изминалата година. Лорънс има водеща роля и в битката на актрисите да получават същото заплащане, както колегите им мъже, които, както се оказа, вземат доста по-сериозни хонорари от тях.

Като се има предвид всичко това, както и истерията по нея в социалните мрежи, фактът, че и филмовите критици, и обикновените киномани много я харесват, Лорънс може би заслужено оглави класацията на Vulture.com. На второ място в нея е Робърт Дауни Джуниър, а на трето Леонардо ди Каприо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР