Как сами да направим косата си ослепителна за минути

Спрете да се извинявате с липсата на време за външния вид на косата ви. Винаги може да намерите такова, стига да искате

16 November 2015

Бързате, нямате време, а косата ви се нуждае от освежаване, измиване, бърза и лесна прическа. В подобни ситуации изпадат милиони дами по света. И в повечето случаи на помощ идва сухият шампоан.

Той е тайното оръжие в чантата на всяка активна и модерна жена, която иска да има ослепителна прическа за минути. Идеален е за дами, които харесват спестяващите време процедури, защото те държат както на външния си вид, така и на времето си. Часовете никога не ни стигат. Всички мечтаем за още малко излежаване в леглото, за още една чаша вино в компанията на приятелките ни, за още един-два магазина, които да обиколим в търсене на мечтаната рокля, за мъжа, който ни чака някъде там или отегчено вкъщи. Времето е не само пари, то е емоции, усмивки, спомени. Затова ни е ценно. Ежедневно обаче се сблъскваме с толкова много ситуации, в които трябва да открием най-бързия начин да изглеждаме красиви, въпреки безбройните ангажименти, които крещят в лицето ни: „Няма време!“ Дами, винаги може да намерим, стига да искаме.

Благодарение на сухите шампоани на английската марка Batiste вече спокойно може да носите шапка без да се притеснявате, че прическата ви е невъзвратимо изгубена. Нужни са няколко впръсквания от сухия шампоан, за да рефрешнете предишната си визия. Когато бретонът ви се омазнява много бързо и не успявате да се справите с този проблем, не се отчайвайте. Заменете негативните емоции със спокойствие и увереност, защото вече има решение. Благодарение на Batiste за минути ще придадете свеж вид на бретона си и ще се почувствате сигурни във визията си. Сухият шампоан e идеален за дамите, които пътуват, нямат време за фризьор, а искат да удължат ефекта на прическата си. Корените също вече не са проблем. На помощ в познатата ситуация на много жени идва сухият шампоан Batiste Medium & Brunette, който не само ще съживи косата ви, но и ще покриe израсналите корени. Това е възможно благодарение на оцветената в кафяв нюанс текстура на продукта. А за вас момичета, когато лекциите ви затрупват, вечерта ви очаква парти, а времето да се погрижите за косата ви не достига?! С Batiste бързата и ефектна прическа е възможна само с няколко движения, настроението е гарантирано, а вие ще изглеждате възхитителни.

Как да използвате сух шампоан: Разклащате флакона, след това разделяте косата на сектори и нанасяте в корените с кратки впръсквания. Трябва да държите флакона на разстояние около 30 сантиметра от косата. Изчаквате няколко секунди, след това втривате с масажиращи движения в корените. Ако има следи от продукта, трябва да разрешите старателно. И готово – за няколко минути сте се превърнали от отчаяна Пепеляшка в самоуверена принцеса, готова за бала след дългия и уморителен ден. Дори нямате нужда от фея с вълшебна пръчица.

 

1 КОМЕНТАР
1
Петя
23 November 2015, 17:50

Прекрасен продукт. За първи път използвам сух шампоан, но съм впечатлена от резултата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР