Колко килограма е качила досега

eva.bg 11 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Ким Кардашиян призна пред света колко килограма е качила до този момент с втората си бременност. Тя заяви в Twitter: “Добре, днес се премерих и досега съм качила 24 килограма... а имам още шест седмици до термина.“

Фактът, че споделя колко е наддала е събитие, понеже покрай първата й бременност бе принудена да изтърпи много злостни коментари по адрес на килограмите си. „Всички обясняваха, че не спирам да се тъпча, че съм станала сто килограма, че Кание ще ме зареже. По време на първата ми бременност качих 23 килограма и ми беше наистина много трудно да ги сваля после. Критицизмът спрямо теглото ми промени начина, по който се снимах за фотосесии. Преди се усмихвах, бях по-открита. Сега си казвах – това са същите онези хора, които ми се присмиваха, че съм надебеляла. Няма да им се усмихвам, няма да се разкривам. Цялото ми отношение се промени“, заяви в интервю Кардашиян.

Очевидно този път обаче риалити звездата е решила да не мисли за чуждото мнение и да не се притеснява от злостните килограми за теглото й. За да затвори устата им, предпочете направо да ги информира колко е качила.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР