Кошмарът на Дженифър Лорънс – пак падна на червения килим

eva.bg 11 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Не й върви на Дженифър Лорънс, когато става въпрос за комбинацията от дизайнерски рокли, червени килими и топсъбития. Кошмарът й се повтаря отново и отново – актрисата пак се препъна и падна, за щастие този път не беше чак толкова публично. И въпреки това се намери някой, който бе успял да заснеме инцидента, макар и не с толкова добро качество. Случи се по време на премиерата на последната част на "Игрите на глада" в Мадрид.

Първият препъникамък за Лорънс бе по време на наградите „Оскар“ преди три години, когато спечели приз за най-добра актриса. И докато се качваше по стълбите към сцената, за да си вземе заветната статуетка, тя се спъна в роклята и падна пред очите не само на стотиците си звездни колеги, но и на света.

Очевидно на Дженифър Лорънс й върви да пада на „Оскарите“ (в буквален смисъл), защото и на следващата година се препъна в тоалета и се свлече на колене. Този път се случи на червения килим.

Не мислете, че го прави нарочно. Тя призна, че има истинска фобия от червени килими, неудобни обувки и коварни рокли. Всеки път изпитва ужас, че ще падне. Е, кошмарът се сбъдна. Отново.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР