Пеперуди и ангели

Снощи се проведе ежегодното модно ревю на Victoria's Secret. Към звездния им отбор от модели се присъединиха две нови лица – Джиди Хадид и Кендъл Дженър

eva.bg 11 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Това е ангажиментът, за който мечтаят всички модели – знак, че най-накрая са пробили на модния подиум. Затова и вълнението на добрите приятелки Джиджи Хадид и Кендъл Дженър бе напълно разбираемо. Те се присъединиха към звездния отбор на Ангелите на Victoria's Secret, в който влизат безспорни знаменитости от подиума като Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Кандис Суейнпол.

Снощи се проведе ежегодното им ревю, което е едно от дългоочакваните събития както в света на модата, така и на шоубизнеса. Защото дефилето е истинско шоу, в което по традиция участват известни звезди от музикалната сцена, които забавляват гостите. В което феерията от цветове е задължителна. Нито един от моделите не е случаен. А списъкът с VIP гости е доста дълъг.

По традиция един от топмоделите от отбора на Ангелите дефилира с така наречения Fantasy Bra, струващ милиони долари. Тази година тази чест се падна на Лили Олдридж, която бе зорко пазена от охрана бекстейдж, докато бе с въпросния сутиен. А неговата стойност е цели 2 милиона долара. Изработен е от 6 500 скъпоценни камъни и не е лесен за носене, защото тежи доста.

Темите на тазгодишното ревю бяха – пеперуди, заря и карнавал. И въпреки че Риана, която трябваше да пее по време на шоуто, бе принудена да отмени участието седмица по-рано, не липсваха звездни изпълнители. Сред тях бяха Селена Гомес и Ели Голдинг.

Насладете се на феерията от плът и цветове в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР