Да сервираш на Брадли Купър

eva.bg 04 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Оказва се, че да сервираш на Брадли Купър си е като да удариш джакпота. Актьорът заяви, че от малък е научен да оставя щедри бакшиши и винаги го прави. „Баща ми е този, който ми е втълпил от малък да съм щедър с бакшишите. И винаги съм. Ако например сметката ми е 120 паунда, сигурно ще оставя бакшиш от 30-35 паунда“, заяви Купър.

Самият той, подобно на повечето звезди в Холивуд, е бил част от обслужващия персонал в заведенията преди да пробие на големия екран. Той обаче си е изкарвал основно доходите като готвач, докато е бил в колежа. „За много кратък период от време бях и сервитьор, но бях много, много зле“, допълни той.

В новия му филм „Повелителят на кухнята“, който в момента е по кината у нас, той играе именно готвач. И му е било много трудно да следва диетата си по време на снимките.

„Докато снимахме филма трябваше да сваля 11 килограма, които бях качил за предишния си проект. И ми беше изключително трудно, защото във филма ние наистина готвим, това, което виждате, е истинска храна. И тя ухае толкова вкусно, а освен това е точно пред теб, на една ръка разстояние. Обикновено, когато приключат снимките на някоя сцена, екипът мигновено се разпръсква. Сега обаче всички оставаха и ядяха“, разказа актьорът.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР