Защо Дженифър Лорънс смята, че остарява като президент

eva.bg 02 November 2015

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Лорънс се потруди доста, откакто я връхлетя световната слава с първата част на „Игрите на глада“ през 2012 година. За изминалото време тя успя да заснеме цели дванадесет ленти. И въпреки че е изключително натоварена, актрисата е категорична, че не би постъпила по друг начин.

„Не спирам да работя, за да могат хората да видят и други персонажи, изиграни от мен, вместо да си вземам почивка. Остарявам като президент – мразя да се будя без да имам цел или да заспивам, без да съм постигнала нещо“, заяви в интервю 25-годишната актриса. Явно представата й за натоварен президентски график е: будиш се с цел и заспиваш с отметната цел.

„Имаше определени моменти, в които наистина щеше да ми дойде добре малко почивка. Но не исках хората да ме запомнят само като Катнис от „Игрите на глада“. Искам с всеки мой филм да могат да се потопят в историята, а не да виждат в мен един и същи персонаж“, допълни тя.

Е, времето на Катнис свърши. След броени дни ще се завърти последната част от сагата и натоварената програма на Лорънс може би ще се облекчи малко - като на визепрезидент, например.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР