Анджелина благодари

eva.bg 31 October 2015

В интервю за популярното Today Show на телевизия NBC Анджелина Джоли публично благодари на Брад Пит за подкрепата, която й е оказал в един от най-трудните периоди в живота й. През последните две-три години актрисата преживя множество медицински изследвания и две тежки операции – двойна мастектомия (отстраняване на млечните жлези) и отстраняване на яйчниците.

„По време на операциите усещах, че той е до мен и че никога няма да допусне заради всичко това да се чувствам по-малко жена” – каза Анджелина не само пред водещия и пред телеизионната аудитория, но и пред съпруга си, който седеше до нея.

Брад Пит пък заяви, че според него жена му е поела огромен риск като се е решила на тези две операции, тъй като се е оказало, че те водят до много непредвидени последствия.

Интервюто, което ще бъде излъчено на 2 ноември, е едно от редките „двойни” интервюта на звездната двойка, а непосредственият повод за него е новият съвместен филм на семейство Джоли-Пит, By The Sea, в който двамата играят съпружеска двойка, намираща се на кръстопът в брака и любовта си. Американската премиера на филма е насрочена за 13 ноември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР