Не харесва културата на селфитата

eva.bg 22 October 2015

Снимка: getty images/guliver

София Лорен не само, че не е почитател на социалните мрежи, тя не разбира и не приема културата на селфитата и факта, че днес може да станеш известен само, защото имаш много последователи в Twitter или Instagram. 81-годишната актриса е твърдо убедена, че славата трябва да е резултат на умения и талант, затова е благодарна, че е градила кариера в друга ера, без селфита.

По мое време заслугите на една актриса бяха резултат от нейния талант. Не разбирам много от социални мрежи, но очевидно чрез тях сега хората стават известни. Навремето беше по-добре, защото тогава талантът и уменията те правеха известен. Голяма късметлийка съм, че градих кариерата си тогава, в онази ера на Холивуд, а не сега“, заяви Лорен.

Наскоро и Кейт Бланшет се изказа остро срещу селфитата и социалните мрежи. „Хората непрекъснато си правят снимки и ги показват на останалите, за да видят дали ще ги харесат. В общи линии посланието е едно: Харесваш ли ме? Цялата тази история с харесването и нехаресването е малко като в училище. И не мога да разбера защо възрастни хора се занимават с това. Така се провокира само съперничество и завист“, каза Бланшет.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР