Какъв е хонорарът й за Нова година

eva.bg 19 October 2015

Малцина могат да изкарат толкова много пари само за една вечер. Затова и Марая Кери има повод да се гордее със себе си. Певицата ще пее на Нова Година в Копакабана, Бразилия. И според източници на западните медии, хонорарът й ще е между 2 и 5 милиона долара.

Марая Кери е една от най-търсените изпълнителки за частни концерти, за което взима солидни суми. Може би затова и много рядко си прави труда да организира турнета. Достатъчни са й 5-6 концерта на частни партита и един новогодишен, за да поддържа статута си на дива.

Преди няколко години тя предизвика острата реакция на фондации за защита на човешките права за това, че е взела един милион долара, за да пее за президента на Ангола Хосе Едуардо Душ Сантуш. Певицата изнесе двучасов концерт специално за него. А причината да бъде нападната от правозащитните организации е, че Хосе Едуардо Душ Сантуш е наложил строг авторитарен режим в страната, където болшинството от населението живее в дълбока бедност за сметка на малцина облагодетелствани. Миналата година пък пя на парти, организирано от сина на султана на Бруней, за което пак взе седемцифрена сума.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР