Защо не иска да спечели „Оскар“

eva.bg 13 October 2015

Снимка: getty images/guliver

Това е мечтата на всеки актьор – да се докопа до заветния „Оскар“. И всички обясняват каква чест е за тях, колко са горди и така нататък. Джони Деп обаче не иска „Оскар“. Покрай главната му роля във филма Black Mass името му масово се спряга като един от претендентите за статуетката тази година. Деп обаче не се интересува от цялата истерия.

Не искам да печеля едно от тези неща, никога. Даваха ми няколко номинации, които сами по себе си са достатъчни. За да спечелиш означава, че трябва да си в конкуренция с някого. А аз не се конкурирам с никого. Аз просто правя това, което искам. Понякога хората не го харесват, но няма проблем“, заяви в интервю Джони Деп.

Колкото и да не ви се вярва, актьорската професия определено не е мечта за него. Както самият той обяснява, снима се във филми, за да си плаща сметките. Голямата му страст е музиката, рокендролът. Той идва в Лос Анджелис с мечта да стане световноизвестен музикант, но го откриват за света на киното и поема по път, който първоначално не е искал.

Снимам се в толкова много филми, а това, за което наистина копнея, е да изляза с китарата на сцената. Това е първата ми любов, рокендролът. Актьорството плаща сметките, но ако ми дадете право на избор, ще спечели китарата“, твърди той.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР