Клаудия Кардинале вече е у нас

eva.bg 07 October 2015

Легендарната актриса Клаудия Кардинале пристигна у нас за премиерата надебютния филм на режисьора Борис Десподов „Имало едно време един уестърн“, която ще се състои днес вCinema City, Paradise Center. Във филма Кардинале изпълнява една от главните роли – на самата себе си. Известна с неувяхващата си красота и женственост и с умението да разговаря свободно на италиански, френски и английски език, както и с навика си да се разхожда без бодигард, тя бе посрещната на летището от режисьора Борис Десподов и изпълнителния продуцент Красимир Иванов. С чаровна усмивка и във видимо добро настроение, актрисата побърза да запали цигара пред VIP-а на Летище София.

В работата си с Борис Десподов, Клаудия оценила най-много позитивното му настроение, тъй като по време на снимките режисьорът на спирал да се смее. „За мен режисьорът е най-важният човек в един филм“, категорична е Кардинале.

„Аз съм позитивен човек. Много е прекрасно да живееш различни животи чрез своите роли. Аз съм друг човек само, когато играя - в останалото време съм си аз – Клаудия, свободната жена!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР