Кремена Халваджиян и нейната Крюела

Тя винаги открива перфектното цветно съчетание

Лилия Илиева 09 October 2015

Дали всеки път на Кремена й е необходимо толкова време да реши как да се облече, преди да кара своя любим Morgan? За снимките ни тя дълго обикаля гардеробната си, пълна с дрехи и аксесоари с количество на реквизит за театър, опера и телевизия в едно, сменя рокли, шапки, обувки Christian Louboutin, докато намери перфектното съчетание. Добавя цикламена роза на предното стъкло и позира на фона на скриващия се зад облак залез и стълбите, които водят към дома й. Прекрасна!

За масленозелената ретро кола Кремена си мечтае, откакто с мъжа й Магърдич Халваджиян били гаджета. Идеята й хрумнала от филма „101 далматинци“ и колата на Крюела де Вил с нейната елегантност и големи калници. И Маги подарил на Кремена мечтата й.

На един рожден ден паркирал тайно ретро бижуто пред дома им. Когато жена му излязла и видяла мъничката задна част с вързан отзад куфар с каиш, клекнала и започнала да пищи. Не могла да дойде на себе си един час. След това запалила веднага. Нарекла автомобила си Крюела и го кара рядко, със свито сърце, заради дупките по пътищата. Понякога го „разхожда“ до заведението си Once Upon A Time на гърба на Народната библиотека, където паркира спокойно. По-често зад волана сяда Маги, слага шапка, дългите му коси се веят от вятъра и по пътя му подсвиркват, мислейки го за мацка.

Фотография Светослав Караджов
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР