Happy Birthday х 3!

eva.bg 01 October 2015

Три ще бъде щастливото число за BULGARIA MALL и неговите клиенти през следващите три месеца. Защото точно три години от създаването си празнува търговският център и по случай рождения си ден ще подари три красиви автомобила на трима късметлии, посетили мола в периода от 1 октомври до 31 декември.

Всеки може да се включи в играта (при това без да се обвързва с покупка), стига да сканира своята карта getti в търговския център. Първият подарък е и акцент в новата рекламна кампания на Bulgaria Mall с Миленита – перленобял Nissan Juke. Елегантният автомобил с най-високо ниво на оборудване ще намери новия си собственик чрез публична томбола на сцената на Bulgaria Mall в началото на ноември, а дотогава можете да следите кои ще са останалите два подаръка на www.facebook.com/bulgariamall и www.bulgariamall.bg.

И това не е всичко! През следващите месеци EVA ще ви помогне да не пропуснете нито едно от атрактивните предложения на Bulgaria Mall – специални събития, горещи колекции или промоциите на любимите ви марки. До декември на EVA.bg ще можете да откриете собствената рубрика на Bulgaria Mall, намираща се в категория Мода.

И ви гарантираме, че ако я следите редовно, няма да изпуснете онези мечтани обувки, които за ваш късмет са намалени, или пък точно това палто, в което си представяхте, че ще сте ледената кралица на тази зима. Модни новини, тенденции, събития, промоции – търсете Bulgaria Mall в EVA.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР