Гореща точка

Забравете за тревожните мигове около приближаващата предпразнична еуфория. Отпуснете сетивата си и се насладете на разкошния миг, избирайки с лекота подаръците за любимите си хора (без да забравяте и себе си, разбира се)

eva.bg 16 December 2014

Мястото е Bulgaria Mall – ароматен и цветен шопинг оазис, в който ще намерите магазините на два ексклузивни за България бранда – британската легенда Debenhams и перлата на Монте Карло MISAKI

Животът е прекрасен

С неизбежно предизвикващото усмивка мото Bulgaria Mall ви приканва да откриете първия за България мултибранд магазин на компанията с над 200-годишна история Debenhams. Любимата шопинг дестинация на британската столица е разположена на цели три етажа (0, 1, 2) в търговския център, заети със специална селекция на дамска, мъжка и детска мода, аксесоари, луксозна козметика и интериорни предложения за дома. Само в

Bulgaria Mall може да откриете колекциите на световни дизайнери като Бен де Лизи, Джон Роша, Джаспър Конран, Джулиън Макдоналд и Джеф Бенкс, създаващи ексклузивни колекции за бранда.
А в козметичния сектор Debenhams Beauty ви очаква прекрасен, добре подбран микс от над 70 козметични марки – сред тях са най-новите изкушения на Estee Lauder, Clinique, Shiseido, YSL, Armani, Lancome, Guerlain, Sisley, Paco Rabanne, Burberry… списъкът е дълъг!

Debenhams Beauty е и единственият представител на продуките на американския бранд за декоративна козметика NYX, предлагащ професионални формули и цветни палитри директно от подиума, луксозни опаковки и широка гама от цветове, в които – внимание – неизбежно ще се влюбите!

А за да улеснят избора ви, на ваше разположение са специализираните консултанти на селективните марки козметика и парфюмерия, които ще ви обгрижат с компетентните си съвети и ще помогнaт да намерите подходящите продукти за вас или щастливците, очакващи перфектния подарък.

Перли от сърцето на френската ривиера

Разположена в сърцето на Монте Карло, компанията MISAKI фокусира вниманието си върху творческия и модерен дизайн на перлените украшения. Обгърнати от аурата на изтънченост и успех, моделите на MISAKI носят частичка от вдъхновяващата и благородна атмосфера на Княжество Монако, семплия разкош на Франция и нежната страст на Италия.

Комбинирайки изяществото на японската перла с дързостта на европейски дизайн, MISAKI подчертава идентичността на жената на XXI век – независима, успешна, стилна и секси, предлагайки й съвършеното бижу, съответстващо на нейните чувства и настроения.

Повече за Debenhams може да научите на www.facebook.com/DebenhamsBulgaria.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР