Завръщане в бъдещето с Еди Кембъл

„Беше забавно да пътувам в приказната галактика от детството си“, споделя в интервю за EVA лицето на колекцията H&M Studio есен-зима 2015 Еди Кембъл

07 September 2015

Броени дни преди новата колекция H&M Studio AW15 да се озове в ръцете ни, лицето на дългоочакваната линия – британският модел Еди Кембъл, отговори на няколко въпроса за отминалото дефиле на H&M Studio по време на Седмицата на модата в Париж, снимките на кампанията и вдъхновяващите я според личния й стил модели. Последните ще може да изпробвате лично на 10-ти септември, когато колекцията ще влезе в 200 магазина на бранда по целия свят (както и онлайн), включително и в София – в магазина на H&M на бул. Витоша 6.

Какво беше усещането да откриете дефилето на H&M Studio AW15 в Grand Palais в Париж?

Бе като истинско пътуване в бъдещето! Шоуто на H&M Studio се проведе в една от най-красивите класически сгради в Париж - Grand Palais, но интериорът й бе напълно преобразен – все едно влизате в приказната галактика, за която сте си фантазирали през детството. Беше наистина забавно.

Разкажете ни за футуристичната сценография?

Обожавам я! Харесва ми, че бе измислена да бъде нещо повече от декорация за шоуто. Например, космическият кораб в центъра на кръглия подиум всъщност бе мястото за пулта на диджея Каролин де Мегре. А след дефилето, останалите космически машини се разтвориха и се превърнаха в бар!

А как преминаха снимките за рекламната кампания на колекцията?

О, беше ужасно забавно! Заснехме кампанията в Ню Йорк. Трябваше да си представям, че през цялото време съм в космоса... Отново имаше футуристична сценография – много подходяща за лунни разходки, а студиото бе озвучено от доста тематичен галактически плейлист!

Какво мислите за самата тема на колекцията?

Сякаш реинтерпретира вдъхновенията от 70-те, но със страхотен футуристичен стил! Забавно е да мислиш с носталгия за бъдещето. Принтовете са прекрасни, също както и материите – микс от скуба, лакирана кожа и лека коприна.

Имате ли фаворити сред моделите?

Особено харесвам кожените гащеризони и панталоните от скуба материи, както и блестящите плетива. Много ми допадат и огромните чанти – наистина можеш да скриеш доста тайни в тях.

Как бихте описали личния си стил?

Малко момчешки, изчистен и семпъл. На първо място за мен е комфортът и никак не харесвам идеята, че нещо с което съм облечена ще ми попречи да избягам от някое чудовище... или да хвана влака.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР