Лято в рамка

Много обич и доза омраза. Това заслужава слънцето. Нали всеки път ни завещава бръчки, петна, дори изгаряне, и то само след едноседмична употреба. А после започва борбата, понякога с години наред

Вера Александрова 06 August 2015

И Риана, и всички любители на татуировките вече могат спокойно да показват „изложбите“ си на плажа без опасения от увреждания на „платното“, разчитайки на специалния продукт за защита на татуирана кожа

Киснем с часове в козметичните салони и харчим цяло състояние за процедури и кремове, които да премахнат последствията – болезнени, често непоправими

Настъпи време да се срещнем отново и вече броим часовете до поредната порция слънчев загар, напълно подготвени за здравословен тен. Обещават ни го, фактор след фактор. Любовта към слънцето може да бъде споделена, а споменът за лятото да трае дълго и без да боли. Остава ни лично да проверим.

Изкуство на показ

Всеки вид изкуство изисква специална грижа. Затова Carroten разработи Tattoo Protection Oil за нуждите на татуираната кожа. Комбинацията от UV филтри ефективно съхранява творенията по тялото. Съчетанието от растителния екстракт „драконова кръв“, витамин А+Е и екзотични масла запазва хидролипидния баланс на кожата и предпазва чувствителните татуирани зони от изгаряне.

Целувката на слънцето

Ziaja Sun SPF6 представлява водоустойчиво олио за по-тъмна кожа. То се предлага във формата на спрей, предпазва от слънчево изгаряне и от преждевременно стареене на кожата.

Покривай ме нежно

Aqua Gelеe Solaire на Biotherm прогонва всички летни агресори. Микро-гел формулата му благоприятства равномерното разпределение на UV филтрите за оптимална ефективност срещу слънцето. Текстурата на това мляко създава неосезаемо покритие и оставя свежо усещане при контакт с кожата.

Моментален ефект

Водоустойчивият Bariesun спрей на Uriage обещава пълна защита за кожата от изсушаване, свободни радикали и вредни UVA/UVB лъчи. Почти невидима, ефирната му текстура попива незабавно и предпазва лицето и тялото със SPF 20.

Тенът, моят приятел

Удоволствието е важна част от добрата грижа за кожата – доказва го Nuxe с Huile Bronzante SPF 30. Висококачественият продукт има противостарееща клетъчна защита от слънцето и позволява без притеснение да се наслаждавате на лъчите му. Чувствайки се в безопасност, с това масло за лице и тяло постигате превъзходен и дълготраен тен.

Загар за завиждане

Хидратиращият спрей Vichy Ideal Soleil SPF 50 притежава комплекс за оптимизиране на бронзовия тен. Специалната формула стимулира естествената продукция на меланин и подпомага придобиването на красив тен. Млечната текстура не оставя следи, иновативната опаковка позволява лесно нанасяне и е удобна при пътуване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР