Ела с мен в пещерата

eva.bg 23 July 2015

Това е новото cool преживяване – да слушаш симфоничен концерт в признатите с най-добрата акустика зали – пещерните. А е cool, разбира се, и заради температурите. Така че за да се наслаждавате на солото на цигулката, е добре да сте помислили преди това за облеклото си.

Къде

Пещера Леденика – Враца – там изпълнява концерти Врачанската филхармония. За атракционите на Развлекателен парк „Леденика“ с кино, еко пътеки и спортни развлечения – на www.vratza.bg.  

Пещера Орлова чука – на около 40 км от Русе – в първата пещерна зала, наречена „Концертна“, се изнасят концерти, като всяка година през август има празнично музикално събитие. Повече инфо на www.bulgariatravel.org.

Ледената пещера Дахщайн в Залцкамергут – Австрия, е място за концерти с класическа музика през лятото. Музикалният фестивал там е от средата до края на август и е с много избрано международно участие. Тази година меломаните ще се насладят на програмата „Pas de deux: от Моцарт до Пиацола – от менуета до тангото“ при 0 градуса температура. Страхотно преживяване за  авантюристи с префинен слух!   

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР