Защо плаче Кание

eva.bg 27 June 2015

Не, Кание Уест не плаче заради знаменития завършек на гърба на жена си Ким Кардашиян, с него отдавна се е примирил. Оказа се, че рапърът с куп награди Грами в кариерата си не е само невъздържан тип, винаги готов да пребие някой нещастен папарак, но като всеки човек носи в сърцето си драма, която не му дава покой.

Драмата на Кание е свързана с майка му Донда Уест, която почина през 2007 г. от усложнения вследствие поредица от пластични операции. Наскоро в интервю за британското списание Q музикантът сподели, че чувства огромна вина за случилото се. „Ако не се бях преместил в Ел Ей, ако не бях станал това, което съм, майка ми щеше да е още жива. Аз я вкарах в светлините на прожекторите и заради мен тя се почувства длъжна да подобри външния си вид.” После Кание заяви, че не иска да говори повече по темата, защото ще се разплаче.

Той посвети на майка си песента си Only One, като дори включи името й като един от авториет на парчето, понеже по думите му именно тя му е подсказала и текста и мелодията по време на сън

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР