Едно хипнотично лято с група Hypnotic

Защо 3 е късметлийското число на формацията

eva.bg 16 June 2015

Снимка: Нина Абрашева

След като втората цигулка напуска струнния квартет Hypnotic, момичетата решават са си останат в този състав - трио. Да намерят нов член за тях е почти толкова трудно, колкото и да намерят перфектната половинка в живота си. „Оказа се, че 3 е късметлийското ни число, защото в момента сме в невероятно продуктивен период, в какъвто никога не сме били“, заявиха те пред EVA. Специално за нас Бистра, Марина и Мария разкриха, че им предстои лятно турне с Миро. Очаква ги и голям концерт-спектакъл, в който отново ще бъдат на сцената с музикантите от „Ку-Ку Бенд“, балетни формации и гост изпълнители. „Ще минем през всички големи градове. Турнето стартира в началото на август и ще продължи до средата на септември“, разкриха те.

Направили са записи и за новия албум на Миро, за Невена Цонева и едно специално изпълнение на Аве Мария с оперната прима Еделина Кънева. To ще бъде включено в българо-турска кино продукция. Снимките са следващата седмица. Така че освен по морските музикалните сцени, скоро ще ги видим и в българските и турски киносалони.

„Предстои ни година без компромиси. Продуцираме много нова музика, без да ни интересува колко време ще отнеме и без да се влияем от наложените стереотипи за вкуса на българския слушател. Имаме много ясна музикална концепция, която от доста време беше поставена на изчакване заради куп маловажни обстоятелства, на които вече сложихме точка“, твърдят момичетата, които в началото на лятото ни изненадаха приятно и с красива фотосесия, дело на Нина Абрашева.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР