Да оцветим лятото

eva.bg 16 June 2015

За втора поредна година в София се организира Фестивал на цветовете. Този път ще е на 20 юни на открито пред зала Арена Армеец. Първото му издание оцвети София през юни миналата година и събра повече от 4 000 фена на столичния стадион "Академик". И ако случайно сте го пропуснали, то сега е шансът да се посипете с цветен прах и дадете старта на едно шарено и весело лято.

Събитието пресъздава индийския празник Холи, по време на който хората се посипват с цветeн прах, за да отпразнуват новото начало, победата на доброто над злото, равенството, приятелството, прошката. Този път участниците във фестивала ще разполагат с 16 декара площ на открито, за да оцветят както лятото, така и себе си в добро настроение.

Към билета, който струва 30 лева, е включена и торбичка цветен прах. И понеже един фестивал, па макар и на цветовете, не може без музика, то на сцената ще се изявяват The Offenders, Sofia Cartel, Spens, Cooh vs Balkansky, The Top Stoppers, Ice Cream, Steven Metropolis, The Smugglers, Mc Don Eddy.

Не изпускайте голямото опрашване!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР