Съдят Джей Ло, понеже била прекалено секси

eva.bg 09 June 2015

Джей Ло по време на концерта в Мароко

Това не е изненада. Имаме предвид факта, че Дженифър Лопес е секси. При това много секси. Изненада е фактът, че някой я съди за това. Става въпрос за концерта й в Мароко на 29 май, когато тя участва в тамошния музикален фестивал Mawazine World Rhythms International. Концертът на сексапилната Джей Ло, която била облечена в боди и високи ботуши, бил излъчен по техния държавен тв канал 2M. И след това една високоморална организация, занимаваща се с образованието, реши да даде на съд 45-годишната певица, защото с изявата си „нарушавала обществения ред в страната и опетнявала честта на жените“.

BBC заяви, че дори министър-председателят на Мароко е взел мерки по въпроса като е наредил да се проведе разследване, за да се разбере кой и защо е излъчил по телевизията концерта на суперзвездата, който бил „прекалено сексуален“, имало „неприлични сцени“, нарушавайки местните аудиовизуални закони, както и религиозните и морални ценности на мароканското общество. Местната информационна агенция Al-Arabyia пък твърди, че Джей Ло я грозят до две години затвор.

И понеже всички знаем, че Лопес е секси, клиповете са й секси, концертите са й секси, се чудим как така в Мароко не са го знаели предварително, а чак сега се сещат колко всъщност е секси.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР