Защо Джейми Дорнан страни от социалните мрежи

eva.bg 04 June 2015

Джейми със съпругата и бебето си

Джейми Дорнан не е върл противник на социалните мрежи, но има своя причина да страни от тях. Звездата от филма „50 нюанса сиво“ сподели, че по този начин усещал колко е известен и това го плашело.

„Със съпругата и бебето ни водим един сравнително спокоен живот. Никой не тича след нас, не ни преследват по улиците. Понякога има шушукане, но нищо истерично. Когато пусна нещо в социалните мрежи обаче има огромен ефект. Всякакви хора от цял свят започват да коментират това, което съм казал или снимката, която съм пуснал. И това ме плаши, не е здравословно. Затова страня от социалните мрежи. Харесва ми да живея в нашия измислен пашкул, в който ходим на работа, прибираме се вкъщи и нещата са сравнително нормални“, каза в интервю Джейми Дорнан.

Въпреки че на 18 юни се очаква да излезе още една книга от авторката Е. Л. Джеймс, този път разказана от името на Крисчън Грей, той и Дакота Джонсън нямат клаузи в договорите им за екранизиране на филми извън трилогията „50 нюанса“. А втората част ще я гледаме чак през 2017 година.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР