Любимците на Америка

Скоро ще видим историята им на големия екран

eva.bg 10 May 2015

Семейство Обама е образец на идеалното семейство в американското обещество: те са успешни, красиви и щастливи в брака си. А, да – и той е президентът на САЩ. Нищо чудно, че историята на любовта им скоро ще бъде екранизирана с претенцията да се превърне в следващия касов кино хит.

Името на актьора, който ще влезе в кожата на човек №1 в Америка бе обявено вчера – това е актьорът Паркър Сайърс, който до момента няма известни роли зад гърба си, но пък приликата му с младия Барак е забележителна. И освен това (по думите на продуцентите на филма) името му няма неволно да се асоциира с предишни персонажи, а само с това на Обама. Негова партньорка в лентата ще бъде Тики Самптър, за която образът на Мишел Обама също ще бъде първата голяма роля в кариерата й.

Снимките на филма със заглавие Southside with You ще стартират само след месец, а премиерата на готовата продукция се очаква да бъде следващата година. Режисьорът Ричард Тани ще фокусира вниманието ни изцяло върху любовната история на Барак и Мишел, започвайки от самото й начало през 1989 година, когато бъдещият президент е още студент в Харвард, а Мишел е сътрудник в юридическа фирма. Самият Обама разказва в свое интервю, че се влюбил в бъдещата Първа дама от пръв поглед и не спрял да я засипва с картички, цветя и подаръци докато тя не се предала пред настойчивото му ухажване и не се съгласила да излязат на среща. Само три години по-късно двамата застанали пред олтара, без да подозират че ще се превърнат в една от най-известните двойки в света.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР