Проблясък на цвят

Освен че развихря полета на творческата фантазия, цветотерапията кара околните да се обръщат след вас

Свобoда Сидерова 10 May 2015

Emanuel Ungaro

Долу всекидневната рутина!

Ако не сте разбрали още, фокусът е върху очите. На MaxMara й е трудно да игнорира cat eyes като инструмент за себеизразяване. Червено-оранжевите сенки действат като плащ на бик. Традиционната очна линия мигрира върху долния клепач (неоновооранжевата на Peter Som напомня бойна окраска) и във вътрешния ъгъл на очите (Ellie Saab). JPG използва техниката деграде при smoky eyes. За макиажа на Fendi Питър Филипс подхожда с ентусиазъм на художник, изрязвайки лентички от кожа. N.B. Яркият поглед се уравновесява от неутрални устни и „голи“ скули.  

Най-хубавото на цветотерапията – няма нужда от съчетаване на нюанси или само от един акцент. Най-важната бюти заповед – кожата да изглежда „непипната“
Барби на училищна дискотека

Общото между Барбитата на Moschino и големите момичета на Aquilano.Rimondi, които не искат да мислят за нещо сериозно, е любовта към розовото. Сега неизменният фаворит на пролетта е наситен и плътен. Щриховайки устните с молив, визажистите наблягат на матовата текстура. Вдъхновение за неоновото оранжево-коралово на Missoni са полинезийките на Пол Гоген.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР