Сутрешно презареждане

За повече сила и енергия препоръчвам свежо и сладко презареждане

Диана Шингарова 06 May 2015

Смути бери

Снимка: Диана Шингарова

Трите вкусни предложения за смути ще ви накарат да се чувствате страхотно през целия ден. Ако искате да сте добре хидратирани, пасирайте в тях и няколко кубчета лед. Смутитата, базирани на мляко, ще добавят калций към дневното ви меню. Добра закуска са за път, а включването на продукт като Slim Noodles или Slim Rice ще осигури повече фибри и енергия за по-дълго време.

Какво ново:

Представям ви „тайния агент“ за отслабване КОНДЖАК. Растението Amorphophallus konjac се отглежда в Китай и Япония и съдържа глюкоманан, одобрен за контрол на теглото от EFSA – Европейската агенция за безопасност на храните. Успешно контролира нивото на кръвната захар, създава усещане за ситост и спомага за намаляване на теглото.

Ето и нашите предложения:

Смути бери

Закуска или десерт, вие избирате. Блендирайте 1 чаша боровинки, 1 банан, чаша прясно мляко, 1 с.л. семена чиа, 1 с.л мед, кубчета лед и 1/2 пакет Slim Noodles за ситост по-дълго време.

Смути тути фрути

Пасирайте едно добре узряло авокадо, 1,5 чаша нарязан на кубчета ананас, 1,5 чаша портокалов сок, 1 банан, 1 с.л. мед, 2 с.л. сок от лайм, 2 капки екстракт ванилия, 1 чаша кубчета лед. За повече енергия добавете 1 пакет Slim Rice.

Смути за 60 секунди

Тази ягодова напитка е наистина много бърза за приготвяне и невероятно приятна. Пасирайте един банан, 6-7 ягоди, 250 мл прясно мляко. Добавете 1/2 пакет Slim Noodles за повече фибри и ситост.

Продуктите, които завладяха Великобритания - Slim Pasta и Slim Noodles

Включвайки ги във всекидневното си меню, намалявате приема на калории и въглехидрати, като се чувствате сити до 4 часа след хапването. Тайната е в съставката им – растението конджак от Югоизточна Азия, от чиито корени се прави брашното. То съдържа глюкоманан, одобрен за контрол на теглото от EFSA – Европейската агенция за безопасност на храните.

Има и още добри новини - Slim Pasta, Slim Noodles и Slim Rice са без глутен, без захар и без мазнини и са подходящи за вегани, вегетарианци, при диабет и цьолиакия. Те са неутрални и приемат вкуса на съставките, добавени към тях.

При готвене е добре да направите соса по-течен, тъй като имат високи абсорбиращи свойства и така ще станат по-вкусни. За рецепти със Slim Pasta, Slim Noodles и Slim Rice и поръчки онлайн www.slimpasta.bg. Налични във вериги аптеки SCS, Ремедиум и Subra в София. 

КАКВО НОВО:
Представям ви „тайния агент“ за отслабване КОНДЖАК.  Растението Amorphophallus konjac се отглежда в Китай и Япония и съдържа глюкоманан, одобрен за контрол на теглото от EFSA – Европейската агенция за безопасност на храните. Успешно контролира нивото на кръвната захар, създава усещане за ситост и спомага за намаляване на теглото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР