Соня Йончева пред българска публика

Младата оперна звезда с концерт в Зала България

02 April 2015

Снимка: Gregor Hohenberg, Sony Classical

Не пропускайте тази възможност – да чуете на живо българската звезда на Метрополитън опера. Соня Йончева, която списание Vogue определи като „най-ярката нова звезда“, ще изнесе концерт у нас на 5 април от 19.00 часа в Зала България. Билетите са на цени от 20 до 70 лева. Побързайте, защото не са останали много.

Ясна е и програмата за концерта на Соня Йончева със Софийската филхармония и под диригентството на съпруга й маестро Доминго Хиндоян. Младата оперна звезда подготвя концерт в две части. Първата с арии от Жул Масне, а втората с произведения от Джакомо Пучини, някои от които част от дебютния й албум „Paris, Mon Amour". След концерта певицата ще направи кратка среща с българските си почитатели, които ще имат възможност да си вземат копие от албума й с личен автограф.

Талантливата и красива българка ще изнесе концерт у нас между участията си през март в Монако в ролята на Елвира в „Дон Жуан“ и Кралската опера Ковънт Гардън в Лондон, където през април и май играе Виолета в „Травиата“. На 26 април пък ще присъства на най-престижните отличия в света на операта - Международните оперни награди 2015 в театър Савой в Лондон. Тя е номинирана в категорията „Най-добра певица на годината“.

Едва 33-годишна, Соня е световно известна и се радва на изключителна кариера с участия в най-престижните оперни театри по света, както и концерти с имена като Стинг, Пласидо Доминго, Уилиам Кристи, Владимир Козма, Елвис Костело.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР