Гръб като на Барби

Дай им на пластичните хирурзи само да режат и да слагат. Не сте прави. В кой век живеете?

Свобoда Сидерова 10 April 2015

Често работата им граничи с бижутерството. След стъпалата като на Пепеляшка (премахване на кокалчетата, скъсяване на палците и липофилинг на петите) е ред на трапчинките в долната част на гърба. Не бързайте да сочите с пръст слепоочието. Първо, както е известно, за съвършенството няма предел.

И второ, като се замисли човек, е закономерен етап от операцията за напомпване на дупето. Съгласете се, след като се наслади на хълбоци като на расова кобила (sorry, Ким!), погледът все пак трябва някъде да отдъхне. За жалост, при повечето жени т. нар. трапчинки на Венера са скрити под слой мазнина или въобще липсват. За да извадят на показ физиологичната си особеност, някои са готови да легнат под ножа. Утехата в случая е, че не се налага.

Хирургът скулптира „любовните дръжки“, аспирирайки мастните натрупвания, оформя две вдлъбнатинки и придава V-образна форма на сакралната кост. Вярно е, че нововъведенията придават апетитен вид, но също толкова е вярно, че ви правят да изглеждате като пластмасова кукла. Макар долната част на гърба да се смята за една от най-красивите части на женското тяло, с моделирането на Barbie Back е трудно да се съгласим. Не всички мъже харесват „живи“ кукли.

А и когато една играчка, макар и прочута, налага стандарти на красотата, не можем да не се запитаме дали не е по-добре да похарчим парите си за курс за повишаване на самочувствието. Освен ако не сте Kим Кардашиян и не си правите белфита (belfie - от bottom и selfie), кой в крайна сметка ще види задните ви части?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР