Белфи* вместо селфи или голямо дупе – голяма работа

Нова мания слага край на комплексите заради размера на задните части

Свобoда Сидерова 09 September 2014

Все още се учите да правите селфи. Леле, колко сте изостанали! Звездите вече се надпреварват да пускат в социалните мрежи снимки на своите задни части. Прекалено смело? Хайде сега, момичета, да не сме в манастир! Да не говорим, че фразата

„Тези дънки ме правят дебела“

вече е абсолютно демоде. Първа амбразурата закри с напомпаната си до пръсване анатомия Ким Кардашиян. Други дупепритежателки, като певиците Риана, Майли Сайръс и Ники Минаж и моделите Хайди Клум и Кандис Суейнпоъл, също жертвоготовно се съблякоха, оставяйки по една ивица между двете „бузи“ в най-добрия случай.

За да финишира с едни гърди напред, Шерил Коул дори изографиса, разбирайте татуира, изцяло филейните си части. Не мина и без „интелектуални“ кражби. Риалити звездата Лорън Гуджър изпадна в конфузна ситуация, след като постна уж свое белфи, на което всъщност е американският модел Кармен Ортега. Няколко часа по-късно тя бе принудена да го изтрие, защото наблюдателни фенове разконспирираха измамата.

Титлата „Мис дупе за кеф“

обаче грабна 20-годишната фитнес треньорка Джен Селтър. След фотосесиите на невъзможно вирнатата й страна Б, лавинообразно нарастващата й популярност (само една снимка от спортната зала й докарва 80 хил. харесвания) накара New York Post да я направи звезда от световна величина.

Самата Джен признава, че някои нейни пози са прекалено предизвикателни, но всичко, което иска, е да вдъхнови хората да се занимават със спорт. „Всеки, който работи над себе си много и усърдно, би могъл да извае подобна фигура“ – твърди фитнес маниачката. Джен, не си права!

Виж Дженифър Лопес, която преди време се хвалеше, че може да поднася на дупето си кафе, и която също като теб не престава да се усъвършенства. В сравнение с твоето нейното е – нека си го кажем направо – увиснало.

Ким срещу Коко – първи рунд

Освен сочните като праскова „бузи“ на Джен Селтър, другите, за които бленува цялото мъжко (и хетеросексуално) население на Земята, са тези на Никол Остин, известен pin up модел и по съвместителство жена на рапъра Ice-T. Медиите обаче се усъмниха в натуралността на формите на Ким Кардашиян и Коко Остин, обвинявайки ги, че са си правили операция за увеличаване и повдигане на седалището.

Кардашиян, която доскоро се хвалеше с фигурата си, почна да го усуква. Според признанията й се била разляла отзад като пълноводна река без намесата на скалпел. Просто още не можела да влезе във форма след раждането. Ще се направим, че й вярваме, но все пак, ако може, да ни отговори на един въпрос: „Как точно се отслабва навсякъде, само не в дупето?“

Много странно, не мислите ли? За да пресече от корен всякакви инсинуации, Остин пък си направи ултразвук в едно телешоу. Изследването не показа никакви чужди тела в деликатната зона.

Венити от съзвездие Кентавър

За десерт запазихме фрапиращия случай на американката Венити Уондър, който нашумя преди няколко години. Танцьорка и майка на две деца, тя дава над 15 хил. долара за нова визия от кръста надолу. След 100 неразрешени инжекции със силикон (същите, с които нашите фолк гърли си инжектират все още устните), тя се сдобива не само с хълбоци като на расова кобила, но и с инфекция.

А бомбастичната й пета точка става подвижна и заприличва на... торба с портокали. Бъррр... За да ликвидира нелицеприятните последствия от лекомислието си, на Венити й се налага да си сложи силиконови импланти. Научава се да живее с „ремаркето“ зад гърба си, защото операцията по отстраняването му е твърде рискована.

С желанието да предупреди жените за зловещите тайни на черния пазар на козметични услуги тя разказва историята си в няколко телешоута и написва книгата Shot Girls. При всяка процедура се правят най-малко по девет инжекции във всяка буза. Първия път Венити дори не знае какво съдържат.

Жената, която й ги дава, твърди, че е соево олио. Усещането е като след удар от мълния?! „Честно казано, бих искала по-малък задник. Но съм щастлива, че още съм жива. Искам да кажа на хората да спрат това, защото някой може да умре.“

Поддръжката не само с фитнес

Как се грижите за кожата на дупето си? Ходите на фитнес? Мажете се с антицелулитен крем? Както е известно, за съвършенството няма предел. Напоследък американските салони предлагат пълна програма, за да изглежда страна Б също толкова добре като лицето. Услугата „Сияещо дупе“ на Skin by Molly в Бруклин например включва микродермабразио и повърхностен пилинг.

Освен с шлифовка, секси формите се поддържат още с мезотерапия, филъри и силиконови импланти. В Щатите например годишно се правят по 10 хил. пластични операции.

* belfie – компилация от bottom и selfie

1 КОМЕНТАР
1
www.savchev.org
01 December 2014, 19:27

A pufy ще има ли ( pussy + selfy )

ТВОЯТ КОМЕНТАР