Може пък да му е сестра!

eva.bg 15 March 2015

Кейт Хъдсън, актрисата от „Почти известни” и „Булчински войни” и дъщеря на Голди Хоун, и Крис Мартин от бандата „Колдплей” изненадващо бяха засечени заедно на плажа в Малибу онзи ден. По последни данни до Крис по бикини на плажа трябва да лежи една от най-горещите холивудски актриси, 26-годишната Дженифър Лорънс („Игрите на глада”), а не Кейт Хъдсън, но...

Малко предистория. Крис Мартин (38) определено предпочита блондинки, при това актриси. В продължение на 10 години той бе женен за Гуинет Полтроу, но не издържа на маниите й за здравословен начин на живот и двамата се разделиха. Новото му гадже, Дженифър Лорънс, също е блондинка.

Кейт пък от своя страна очевидно предпочита музиканти – през декември миналата година тя се раздели с годеника си и фронтмен на рокгрупата Muse Матю Белами, с когото имат тригодишен син. Предишната й връзка също бе с музикант.

От снимките виждаме, че в момента Кейт е в превъзходна форма, а най-добрата причина за поддържането на такава винаги е една - нов мъж. Въпросът е какво правят Кейт Хъдсън в страхотната си форма и Крис Мартин в сърф костюм сами на плажа без никаква Дженифър Лорънс наоколо?

Както се казва в една известна телевизионна реклама: може пък и да му е сестра!

Между другото – чантата на Кейт е страхотна, нали?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР