Бягство от действителността, част II

С Вяра Атова, Ирмена Чичикова и H&M Studio

11 March 2015

От утре – 12 март, специалната колекция H&M Studio ще бъде в над 200 магазина на шведския бранд по цял всят, включително и в София – в магазините на бул. Витоша 6 и Serdika Center.

Вдъхновени от темата на колекцията – безметежно бягство от реалността под слънцето на Палм Спрингс и Маями, поканихме четири прелестни дами да споделят избора си от дамската линия на H&M Studio и да ни разкажат за новите си попълнения в пролетния гардероб. Тясно свързани с изкуството, те умело предават чрез таланта си неустоимата лекота на лежерното настроение и днес ви представяме следващите две от тях: музикалната звезда Вяра Атова и актрисата Ирмена Чичикова.

ИРМЕНА ЧИЧИКОВА

Тази пролет, задължително ще прибавиш към гардероба си… мечтая си за ефирна, почти летяща дълга до земята рокля с флорални принтове.

И ще запазиш… една вечна червена рокля от детските ми години.

Аксесоарът, без който не можеш е… имам един пръстен на мама, който нося на лявата си ръка от пети клас. Иначе, както каза един близък човек: “не можеш без висулка на врата”.

Цветовете и силуетите, на които ще заложиш са… Strawberry ice, Treetop, Toasted almond са от нюансите на тази пролет, които ме възпламеняват. Иначе със сигурност ще заложа на полите с висока талия и на блузите от дантела.

Защото твоето вдъхновение за новия сезон се крие в… мотивите на William Morris, картините на пре-рафаелитите и японските принтове.

От колекцията H&M Studio 2015 избра... туника и панталон от коприна, осеяни с принт на златни кактуси. Този сет е сякаш излязъл от картина на Климт, цялата в златни детайли.

 

ВЯРА АТОВА

Тази пролет, задължително ще прибавиш към гардероба си... къси панталонки.

И ще запазиш... коженото яке.

Аксесоарът, без който не можеш е... дамска чанта.

Цветовете и силуетите, на които ще заложиш са... бяло, като цяло по-светлата гама.

Защото твоето вдъхновение за новия сезон се крие в... любовта и разцъфането на пролетта.

От колекцията H&M Studio 2015 избра... белия пуловер и синята риза, защото много ми харесват, че съчетават в себе си удобство, семплост, в същото време стил и чистота. Влюбих се от пръв поглед. Мисля, че тази комбинация е подходяща за много ситуации и ангажименти.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР