Бягство от действителността, част I

С Албена Танева, Сантра и H&M Studio

10 March 2015

Този четвъртък – на 12 март, специалната колекция H&M Studio ще влезе в над 200 магазина на шведския бранд по цял всят, включително и в София – в магазините на бул. Витоша 6 и Serdika Center.

Вдъхновени от темата на колекцията – безметежно бягство от реалността под слънцето на Палм Спрингс и Маями, поканихме четири прелестни дами да споделят избора си от дамската линия на H&M Studio и да ни разкажат за новите си попълнения в пролетния гардероб. Тясно свързани с изкуството, те умело предават чрез таланта си неустоимата лекота на лежерното настроение и днес ви представяме две от тях: музикалните звезди Сантра и Албена Танева.

АЛБЕНА ТАНЕВА

Тази пролет, задължително ще прибавиш към гардероба си... винтидж пола с висока талия и разкроен А-силует.
И ще запазиш... любимия гащеризон от деним на H&M - обличам и излизам без да му мисля много, много... И се чувствам прекрасно!

Аксесоарът, без който не можеш е... любими през пролетта и лятото са цветните ефирни шалове. Дали ще е небрежно преметнат през врата или вързан на главата, шалът винаги е добър избор.

Цветовете и силуетите, на които ще заложиш са... обичам изчистените линии, а цветовете на които ще заложа тази пролет са еликтриково зелено, бяло, синьо.

Защото твоето вдъхновение за новия сезон се крие в... хубавата музика и малките жестове, които карат душата ти да се смее.

От колекцията H&M Studio 2015 избра... поло блузонът, който мога да съчетая с абсолютно всичко. Облечена в него се чувставм толкова уютно!

 

САНТРА

Тази пролет, задължително ще прибавиш към гардероба си… хубави материи

И ще запазиш… любимите ми неща. Имам няколко такива, с които не се разделям.

Аксесоарът, без който не можеш е… часовник.

Цветовете и силуетите, на които ще заложиш са… зелено, синьо, черно. Силуетите са разнообразни, не обичам да се ограничавам. По-скоро се оставям на настроението си и не винаги залагам изцяло на модерното.

Защото твоето вдъхновение за новия сезон се крие в… хубавото настроение и в това да съм автентична на себе си.

От колекцията H&M Studio 2015 избра... сет със змийски принт, защото го усетих най-добре като комбинация от материя и модел.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР