Пух и пера

„Ако сте родени без криле, не им пречете да израснат“, твърди легендарната мадмоазел Шанел. Ние няма да й противоречим. Само ще напомним единственото важно правило – носете своите „пух и пера“ с усмивка. И никой няма да посмее да ви заподозре в излишен патос или драматизъм

25 March 2015

Не, етикетът „претенциозен“ никак не им отива. Ще го разберете, щом усетите крехката им лекота и странното им свойство да „издигат“ притежателката си над хладната (и често досадна) реалност. Не изискват много: лаконични обувки, семпла чанта и дискретни украшения са всичко, от което се нуждаете, за да получите доза възхитени въздишки – някъде там, на земята... И в случай че се затрудните с избора си, хвърлете небрежен поглед към подиума.

В колекциите на Lanvin и Celine ще ги видите в комбинация с блестяща коприна, плътно кадифе или мека кожа, някак разсеяно покриващи палта и рокли или превземащи вниманието с театрален замах от широкополите шапки. Специално за тях са създадени обемните поли на Marni и Marchesa, а моделите на Ralph Lauren и Naeem Khan ни връщат към златните им години – в ритъма на хедонистичната джаз епоха от началото на миналия век.

ТВОЯТ КОМЕНТАР