Защо им е статуетка

Подаръци на стойност $125 000 ще получат звездите, които не спечелят “Оскар“. Какво има тази година в чантата с бонуси за губещите

eva.bg 20 February 2015

Снимка: getty images/guliver

Наградите „Оскар“ наближават – тази неделя ще се връчат най-престижните кино отличия. И по традиция част от номинираните ще получат препълнена чанта с рушвети. Все пак, само един ще спечели статуетката, за всички останали трябва да има утешителна награда. А тази година тя е на такава стойност, че категорично може да заявим – губещи няма да има, всички печелят. Подаръци на стойност 125 000 долара ще получи всяка една звезда, която може да се похвали с номинация в някоя от следните категории – актьор и поддържаща мъжка роля, актриса и поддържаща женска роля, както и за най-добър режисьор. Въпросните бонуси се полагат само на тези, които не спечелят престижната статуетка във въпросните категории. В продължение на 15 години маркетинг компанията Distinctive Assets отговаря за съдържанието на чантата с рушветите, както я наричат на Запад. Ето какво има в нея тази година.

- Три нощувки в курорт в Тоскана на стойност $1 500, както и луксозно пътуване с влак през Канадските Скалисти планини за $14 500. Едноседмичен къмпинг за „разглезени“ звезди за $12 000, където красотата на природата е комбинирана с лукса и удобствата на цивилизацията.

- Сред по-любопитните подаръци са тези, които ще вдигат либидото на звездите, в това число вибратор Afterglow за $250 и луксозни презервативи – 12 броя за $56. А за да имат оргазъм всеки път, когато правят секс, ще се възползват от процедурата Couple's Love Shot, известна още като Orgasm Shot, която пък струва $5 000.

- Натурални френски средиземноморски соли за $1 500.

- Четка за зъби Pop Dental за $100.

- Цяла година ще могат да наемат безплатно Audi A4 от Silvercar. Бонусът е оценен на $20,000.

- Позлатено колело на компанията Martone Cycling, което струва $1 200.

- Един от най-ценните бонуси е сертификат на стойност $20 000, който им дава шанса да се видят с основателката на компанията Enigma Life Олесиа Кантор. Гуруто на мистицизма ще посети всеки един от номинираните, за да обсъдят хороскопа им за 2015 години, да анализират мечтите им и да ги научи на техниките за контрол на съзнанието.

- Пакет за Reset Yourself на стойност $14 200, който ще промени коренно лайфстайла им с четириседмична програма за детокс и уникален хранителен режим, базирана на минерален анализ на косата на конкретната звезда.

- И понеже списъкът е изключително дълъг, набързо ще ви изброим част от останалите бонуси – анти ейдж и анти акне козметика, часовник, джапанки, ваучер за фотографско студио за семейни портрети, за ароматерапия и консултация с нутриционист и топ фитнес треньор, вино, възглавници, вратовръзки, комплект за рисуване, слушалки, ръчно изработени мебели на EF+Facto (на стойност $28 000), свещи, безалкохолни, сладки, здравословни близалки от чай и т.н. Списъкът е дълъг, звездите ще са доволни.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР