Какво разбират те от мода

Нов тренд от Седмицата на модата в Ню Йорк – с децата на първия ред

eva.bg 16 February 2015

Да си бъркаш в носа, когато до теб седи Ана Уинтур, е направо модно престъпление

Не е лесно да си дете не известни родители. Да, получаваш всички възможни играчки, дизайнерски тоалети и забавления, но пък имаш и тежки задължения. Като това да помагаш за пиара на мама и тати. Детето винаги гарантира интереса на фотографите и място в медиите. И това се видя тези дни в Ню Йорк, където тече Седмицата на модата. Спокойно може да заявим, че звездите залагат на нов тренд – с децата на front row. Какво от това, че те не разбират от мода? Какво от това, че са прекалено малки и след петнадесет минути изпадат в истеричен рев? Играчките и забавленията може да почакат, първо работата.

Както вече ви писахме, миналата седмица Кание Уест строи целия род Кардашиян и едногодишната си дъщеря на първия ред за ревюто му. Малката Норт Уест се опита да протестира с рев и непослушание, което извика леденото презрение на Ана Уинтур до нея. Но това не попречи на родителите й да повторят упражнението. Те я взеха и за ревюто на Alexander Wang в събота, където тя отново спретна същия „скандал“. Този път потърпевша беше седящата до нея Ники Минаж, която се чудеше накъде да гледа и как да избяга.

Малката Норт Уест може да взема уроци за етикет по време на модно ревю от Харпър – дъщерята на Виктория и Дейвид Бекъм. Тя вече има опит със седмиците на модата и знае как да се държи: никакъв рев, никакви капризи и никакви усмивки. Особено когато до нея е Ана Уинтур, както бе вчера за ревюто на Виктория в Ню Йорк. Е, пак има какво да се желае, защото е малко невъзпитано да си бъркаш в носа, докато до теб стои главната редакторка на Vogue, но все пак е само на три годинки.

Този уикенд още една звездна двойка използва поканите си за първия ред, за да вземат детето си. Алек и Хилария Болдуин „бяха придружени“ от 18-месечната Кармен за ревюто на Carmen Marc Valvo. И се бяха постарали, да я облекат в тоалет, гарантиращ възклицания – рокля на Carmen Marc Valvo. Май занапред в рамките на Седмиците на модата ще трябва да осигуряват и детски кът за подрастващите. А ако трендът се задържи, Ана Уинтур сигурно вече ще сяда на втория ред, за да избегне сблъсъка с малките неканени гости.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР