Червено и черно по Шарл Перо

Вместо да четат на малките приказката „Червената шапчица“, майки и каки черпят от нея вдъхновение

Свобoда Сидерова 15 February 2015

В черна-черна гора, по черна-черна пътека бързала Червената шапчица, за да види любимата си баба. При вида на роднината по права линия от втора степен нашето момиче ококорило очи. „Маминко, защо ти е черно лицето?“ „Заради метеоритния прах в Skin-Absolute Night на Filorga.

Антиейдж кремът не е „черна писта“ в козметологията, а разширяване на бюти хоризонта.“ „Защо устните ти са като на Дракула?“ „Като гледам как нюансът Pure Red на червилото Color Riche отваря Блейк Лавли, не се стърпях и си го купих. Сигурна съм, че в колекцията The Pure Reds на L’Orеal Paris ти също ще откриеш своя.“ „Ами ноктите?“

Приказната героиня вече била наясно с пълната промяна на вълка, но искала да научи повече за последните трендове. „Нито един цвят не се мяркаше толкова често на подиума в Милано, колкото червеният.“ Без да се бави, Червената шапчица издърпала вълка от леглото и хукнала към най-близкия мол, където я чакали още куп изненади в червено-черната гама. Спонсорът без желание я следвал, но шопингът бил за предпочитане пред срещата с ловеца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР