Любимата дестинация на Уилям и Кейт

Двамата пак се отправиха към карибския остров Мустик заедно с 18-месечния принц Джордж. Едноседмичният престой там струва $25 000

eva.bg 24 January 2015

По всичко личи, че ексклузивният остров Мустик е любимата дестинация на принц Уилям и Кейт Мидълтън, когато става въпрос за семейни почивки. Двамата отново се отправиха към карибския рай, където по всяка вероятност ще останат десетина дни. Заедно с тях пътува и 18-месечният принц Джордж. Неговата първа ваканция бе именно на остров Мустик преди една година, но тогава принц Уилям не успя да ги придружи.

Поводът да се отправят към топлата дестинация е рожденият ден на майката на Кейт. На 31 януари Керъл Мидълтън ще навърши 60. Към острова са се отправили дъщеря й Пипа и синът й Джеймс. Бащата на Кейт Майкъл Мидълтън вече е там. Това сигурно ще е последната екзотична ваканция на бременната Кейт преди да роди, а и поне няколко месеца след това. В момента тя е в шестия месец.

Неслучайно кралското семейство предпочита точно Мустик за почивките си. Островът е частен, намира се в южните Кариби и на практика е недостъпен за папараците. Той е голям 6,5 кв. км, заобиколен от плажове с чисти бели пясъци. Дотам се достига с 45-минутен полет от Барбадос. Цената за едноседмичен престой е $25 000. Уилям и Кейт са настанени във вила Rocina, ще разполагат с огромен басейн, обслужващ персонал от четирима души изцяло на тяхно разположение – готвач, иконом, чистачка и градинар.

Мустик е любима дестинация на много звезди не само заради лукса и красотата на Карибите, а защото няма опасност да бъдат заснети от папараци. Мик Джагър и Дейвид Бауи са част от известните личности, които обичат да си почиват тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР