Слушай! Това е Крисия Тодорова!

eva.bg 29 December 2014

Когато точно преди една година 9-годишната тогава Крисия Тодорова се появи на кастинга за партньорка на господин Андреев в „Шоуто на Слави“ и изпя песента на Бионсе Listen (от англ.- „Слушай“), за няколко минути сякаш времето спря. И изгря звезда.

За изминалата година Крисия показа, че не само е малко момиче с голям глас и възхитително самообладание,  но и че е истински боец. През март тя изпя националния ни химн пред 42 хиляди зрители на стадион „Васил Левски“ преди мача Лудогорец – Валенсия, без да й мигне окото. А само преди броени дни заедно с братята пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови и с подкрепата на своите продуценти от „Шоуто на Слави“ класира България на второ място на тазгодишната детска Евровизия с блестящото си изпълнение на песента „Планетата на децата“. Както вече стана ясно, дни преди големия концерт в Малта Крисия боледува от тежка ангина и дори остана без глас.

Приказно дете с глас на дива и поглед на зрял човек, Крисия може и да изглежда като Малечка-Палечка, но е голям талант, истински и рядко срещан. Не е нужна особена прозорливост, за да разбереш, че бъдещето е нейно. Пожелаваме й от сърце добрите духове да я следват навсякъде и да бдят над нея.

Фотография архив „Шоуто на Слави“
1 КОМЕНТАР
1
Бейб
09 January 2015, 14:29

Ще го развалят това дете. Просто славата ще му дойде в повече и в един момент... бум.

ТВОЯТ КОМЕНТАР