Пет блог идеи за парти облекло

Ако все още не сте подготвили гардероба си за блясъка на празничния сезон, ето пет лесно приложими идеи за вечерни визии, взети назаем от експертите – модните блогъри

22 December 2014

текст: галина друмева

Коледни цветове

Червено, бяло, златно. Не, не става въпрос за любимия плетен пуловер с Коледни мотиви. Тази година блогърите предлагат по-женствена интерпретация на класическата празнична палитра – под формата на color-block елементи в ярки и неутрални цветове - разкроена наситено червена пола и бял топ или черна рокля и червено палто.

Ефирни класики

Празничният сезон по традиция идва с блясъка на конфети и пайети. Вместо да пренесат всичко това в парти гардероба, обаче, блогърите залагат на по-ефирна визия. Луксозната класическа риза, изработена от мека и лъскава коприна, прескача от офис гардероба във вечерната визия в комбинация със златни бижута и ефектна чанта-клъч.

Вместо парти рокля

Блогърите отделят място на още един офис елемент в празничния график. Става въпрос за костюма. За повече парти блясък, обаче, строгият панталон се комбинира с ефектен топ, изпъстрен със забележим принт. Обувките на ток допълват визията.

Традиционен разкош

И все пак пайетите винаги са добра идея. Тази година обаче инвестирайте в разкошна бляскава пола вместо в рокля – това ще ви осигури много по-голямо разнообразие от възможности. Семплата блуза с поло яка заживява нов живот в комбинация със секси пола, обсипана с пайети, и обемни обеци.

Луксозни материи

Дяволът се крие в детайлите. Дори изцяло черната визия може да се превърне в парти хит, ако комбинира различни текстури и лускозни материи. Топлият плетен пуловер и плътният чорапогащник са напълно парти-възможни в комбинация с ефирна мини пола с ресни!

ТВОЯТ КОМЕНТАР