Вечеря на свещи със Сашо Диков
Телевизионният водещ в откровен разговор на порция луканка и пастърма, плато със сирена и чаша червено вино
eva.bg 08 December 2014
Нищо не остана от поканата за вечеря на свещи към Сашо Диков, нищичко, освен едно голо интервю. В момента, в който той поръча какво да е червено вино и някакво сухо мезе, играта се развали. А си мислехме, че е табиетлия, затова и избрахме ресторант с имиджа на място за истински ценители на добрата храна и вино. А то – „каквото и да е“! На порция луканка и пастърма, плато с френски сирена и чаша червено вино – българско, след като не си намери „неговото“ в листата със 150 вина на ресторанта, поставяме Сашо Диков в необичайната роля да отговаря, вместо да пита, да се отбранява, вместо да напада.
„Аз казвам това, което мисля. Ако има нещо, питай, но мой проблем е какво и докъде ще отговоря“, казва телевизионният водещ. Боледува ли за Аня Пенчева? Защо му броят непрекъснато постиженията на женския фронт? Дали след 50 са най-хубавите мъжки години? Кой му купува дрехите и обувките? Какви са отношенията му с алкохола? Докога ще бъде стажант-батман? Ходи ли по нощни клубове? Влюбва ли се и защо не иска да се обвързва сериозно? Защо се определя като голямо дърво? Опитвали ли са се да го купят? Налагало ли му се е да доказва мъжкото у себе си в леглото?
Отговор на тези и много други въпроси ще намерите в интервюто ни със Сащо Диков в декемврийския брой на EVA.