VIP Brother получи своята Жени Д`Арк

Жени Калканджиева, любимата ни първа корица, в декемврийския брой на ЕVA

eva.bg 04 December 2014

Снимка: Светослав Караджов

Биткаджийка, това е тя, затова я нарекохме Жени Д`Арк. Нейната истина и нейното достойнство никога не са били така уязвими, както в приключилия сезон на VIP Brother. Но прави ли ви впечатление – подпухнала от плач, подпийнала, крещяща, псуваща, несресана или навлечена в безформен анцуг, Жени е харесвана, обичана, подкрепяна от зрителите. Не само защото е истинска и искрена. А защото има добро сърце, защото е верен приятел, защото е смела.

В интервю за EVA Жени Калканджиева разказва за отношенията си с Тачо след края на риалити формата, за това дали бракът й е в нокдаун или нокаут. „В момента е в застой“ - отговаря тя и допълва: „Непрекъснато ме питат – какво сега, ще се развеждате ли, или оставате заедно. Отвръщам, че каквото и да кажа в момента, може скоро да е точно обратното. Дали сме си период на спокойствие и осмисляне. Той имаше някакъв проект за бизнес. Омръзна ми да говоря на темата пари, но парите от VIP Brother не могат да се изкарат в рамките на три-четири-пет години, нито да се спестят... Идеята ми беше, че ако сме малко по-спокойни финансово, семейната обстановка може да се промени. Ако сме преминали през най-големите бури, може да дойде затишие, аз го очаквам.“

Защо в крайна сметка Жени Калканджиева влезе във VIP Брадър, след като в интервю за EVA през 2005 заявява, че би участвала „ако съм на 20, нямам ангажименти и не съм известна“? Беше ли наранена от поведението на Тачо и дали е убедена, че той я обича? За изневярата, приключенския й живот, плановете за още едно бебе и за живота с белези и рани – четете в декемврийския брой на списание EVA.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР